Facebook Pages

Thursday, November 24, 2011

berehat sebentar

No comments:
lama dah x tinggalkan jejak kat blog sendiri... sorylah pada yang rajin nak baca blog ni tp xde entry terbaru pun.. hmm skrg musim cuti sek, ramai kot cikgu2 yang dah bercuti..tp cikgu yang ini antara sebahagian yang belum boleh nk menikmati cuti lagi.. sebabnya kena jaga spm.
hmm ikutkan hati nak je guling2 kat rumah..tp ni adalah salah satu sasaran kerja tahunan..so nak tak nak terima jela..kiranya paksa rela gak la.huhu.. spm habis 14 disember ni..tp alhamdulillah giliran utk jaga spm hanyalah sehingga 1 dis ni.. memang syokla..itupun rezeki sbb ada cikgu yg nk tukar sama suka..sebab dia ada kursus 29nov.. so nk tukar dengan 6dis..hehe kira rezeki la ni. kalau tak mau abis 6dis.. kla, kalau mood rajin dtg mau join segala mcm contest...

Wednesday, November 9, 2011

Cabutan bertuah

No comments:
Alkisah bila hujung tahun je mesti ada annual dinner.. So bebudak pengawas pun ada gak annual dinner.. buat plak bukan tempat cikai2 cam zaman aku sekolah dulu..pengawas sekarang terus buat kat hotel.. bertuah la badan..so sebgai cikgu pengawas dapatla tumpang sekaki..
so macam biasala cabutan bertuah adalah masa yang dinanti2.. untuk budak ada, untuk cikgu pun ada..

So untuk aku??? hmm tak bertuah pun.. tp alhamdulillah bertuah dengan cara yang lain.. pemberian kak Shazana.. mekasih kak.. dia yang bertuah tp dia pindahkan tuah dia pada aku.. hehe dapatla tudung percuma..menjerit suka dalam hati.hehehe

inilah hadiah ye...

taraaaa.....cantik tak???suka suka...hehe

**jumpa Datuk Rajagopal masa kat Hotel Bluewave..jakun sekejap tp buat2 cool je**

Gift from Anwar

No comments:
Masa masuk kelas KRK 1 tetiba sorang student datang n bagi sesuatu.. Dengan tercengang2 terkulat2 tanyala si Anwar kenapa dia beri sbb aku bukanlah guru kelas dia pun.. then dia bagitau sebab aku guru pengawas dia n dia harap dapat jumpa lagi tahun hadapan.. Alhamdulillah..terima kasih Anwar..masih ada yang menghargai kami sebagai guru.. Apapun Anwar ni seorang yang sangat baik dan pendiam.. Kalau jalan tunduk je..sekali masa dinner pengawas boleh plak dia tanggalkan songkok n berjoget kat pentas.. perghh diam2 ubi berisi si Anwar ni..hehehe..bakat terpendam tu..memang sporting la..

Kla, jom kite tengok cenderahati dari Anwar..

kasi dekat sket...Ferrero Rocher
Kerongsang..yeayyyyy

Thanks yaa...