Facebook Pages

Sunday, June 10, 2012

I city shah alam

2 comments:
Hari khamis lepas sekali lagi kaki ni melangkah ke i-city shah alam.. Lebih setahun la jugak tak jejak kaki di sini.. So far dah ada penambah baikan.. Kawasan parking dah pun di tar..dah ada autopay station.. Dah byk game.. Mcm funfair la..yg paling best kurang panas..maybe sebab org kurang n lampu pun banyak diorg x pasang.. Maybe sebab weekdays so nk jimat kos la kot.. Game pun x banyak buka.. Sebenarnya teringin nak masuk diorg punya snow world tu.. Tengok kat info harga rm12 sekali masuk..punyala excited.. Sekali bila baca betul2 rm12 tu utk rombongan sekolah je..mmg hampeh..harga standard kalau x silap rm 30++.. X ingat dah..tp mmg x berbaloi langsung.. MAHAL GILERRRRR... Mmg x berbaloi sungguh untuk melaburkan duit..huhu..so jalan2 sajela kat sana..opps lupa nak gtau, milo ais dekat kedai ala2 mamak rm 4 tau..sgt2 mahal dengan milo yg seperti susu tumpah..manis giler.. Sib baik kongsi, tp kongsi pun x abis punn.. So layankan jela pic kitorang ni..owhh ya en suami tak ikut..dia g main badminton.

juice

3 comments:
Manggo juice, watermelon juice n manggo+watermelon juice.. Wallahhhhh.. Thanks pensonic


Monday, June 4, 2012

catalyst virgin coconut oil

No comments:
Terus terang saya kata, mula amalkan vco ni sebab ada dinyatakan salah satu khasiatnya ialah meningkatkan kesuburan..iyela manala tau lepas ni rezeki saya plak kan.. Tetapi nak dijadikan cerita... Saya telah mengalami batuk yang sangat panjang.. Xsilap selepas balik dari cameron higland waktu cuti tahun baru cina awal tahun haritu.. Maknanya sehingga bulan 4 saya masih mengalami batuk yang teruk.. Batuk yang seperti nak keluar isi perut.. Tp setelah hampir sebotol saya amalkan vco ni baru terperasan batuk saya dah hilang..setiap bulan saya dah x ada terkena batuk yang berpanjangan lagi.. Alhamdulillah.. Walaupun my twin kata selera makan dia berkurang dan boleh tahan lapar, jujur saya kata saya tak rasa kesannya disitu.. Dengan khasiatnya yang begitu banyak, saya rasa x semua akan dapt keseluruhan khasiat..mungkin bergantung kepada berapa botol yang telah diamalkan. ? Tp alhamdulillah setidak2nya saya dah dapat juga tempias kesannya.. Pertama of coz dengan kesembuhan batuk saya secara total dan kedua parut saya sewaktu czer buang endometriosis semakin cantik.. Dan memandangkan skrg kanser adalah pembunuh utama, saya rasa akan mengekalkan vco ni sbg suppliment untuk mencegah kanser:-).. So kepada kengkawan yang nak cuba, bolehla cuba produk ni.. Berbaloi2.. Tp jgnla mengharap kesan serta merta je.. Just relaks je.. Tau2, u all akan kata, eh rasanya dulu bukan macam ni, skrg dah makin elok plak...
So kalau korang nak order sila cari di idealistarfunz beauty di facebook ye.. Rm39.90.. 60 kapsul kalau x silap:-)

portable gas stove

No comments:
Ini adalah kelebihan yang paling utama bila anda mempunyai portable gas stove.Bila mana tengah khusyuj k memasak dan tiba-tiba...'tapppp' ada satu bunyi menandakan dapur gas anda telah pun habis.. Nah inilah masanya.. Teruslah ambil portable gas anda dan silalah transfer kuali anda tadi ke portable gas.. Mmg la sgt2 bertuah dan berbangga..dan dengan senang hati menyatakan kepada cinta hati... " nasib baik kita ada portable ni kan bang..time2 terdesak bolehla guna" ...penyataan yang disertai senyuman panjang lebar