Facebook Pages

Monday, February 1, 2016

Wedding Fatin & Suami

1 comment:
Throwback cerita 2015..  Disember tahun lepas.. lepas balik dari KK kami berjalan plak ke Ipoh.. Menghadiri majlis perkahwinan adik ipar my sis..  En suami kebetulan cuti 3 hari so xde masalah pada dia untuk drive jauh2.. Kalau cuti dua hari meman kami berpikir-pikir nak g ke tak..hehe penat kan..  Tahniah pada Fatin & Suami.. Semoga rumahtangga korang bahagia ke akhirnya dan dikurniakan zuriat pengikat kasih sayang.. Aaminn..



Datang-datang terus makan.. Tak ingat menu apa..tapi sedapppp...
Bersama mak buyung.. Dah selamat melahirkan dah new year hari tu
Gambar selfie laki bini harus ada
Ngan mak abah plak..
Bersama sicantik molek..Fatin.. Okk aku nampak gemukss dalam ni.. Salahkan kamera ye..haha
Husband and wifey.. 
Habis majlis terus balik s.alam semula..Plan asal nak berjalan-jalan sekitar ipoh cancel sebab badan dah berlengas.. Mau balik rumah n mandi..

Huhu..itu je entry  lama yang dah terperap...
Daaa