Facebook Pages

Wednesday, July 27, 2016

Mini reunion utmspace

No comments:
Cerita basi dah.. tapi nak up jugak..

Minggu akhir pose hari tu.. geng2 space somi ajak berbuka sesama.. Lokasi dataran putrajaya.. Tak ramai pun.. Termasuk somi 5 orang je geng space dia x termasuk anak n bini memasing.. Aku ok je sebab dah kenal diorg kan..Iyela dulu duk teman diorang study sesama.. Cuba kalau x kenal.. hehe mau aku bagi alasan... Kikiki..

Oklah meh layan gambar.. Kot2 ada yang korang kenal.. Malaysia ni kan kecik je..hehehe

Yang ni aku x kenal..

En Somi & Shah
Iffah & Shah
Tuan tanah harus ada
Shah sefamily.. Yang pegang mira tu wife Shah..Space gak.. tp junior diorang la..
With Kak As..

Inilah kengkawan en somi.. Meriah diorang ni.. Kalau aku ngan kengkawan... hmmm suam2 kuku je memasing..

#Riang Ria Raya 1 Syawal : Part 2

No comments:
Huhu Syawal dah nak abis.. Baru dan nak update lagi gambar.. Memang sekarang ni x menyempat.. Naik je cuti dengan macam2 program tambah exam lagi memang bye2 la ngan blog ku.. So kali ni sebab tdo awal so bangun kul 12 am siapkan keje sekolah yang tertangguh sampai sekarang  xtdo2..  Nanti keje mau kepala aku ting tong ngantuk..Hehehe.. lagi2 bila budak exam ni..

Oklah malas nak cite.. meh nak share pic dari camera laki kak lang plak..abang izat..


4 beradik
Ni la my siblings.. 2 lelaki tu n yg pakai tudung merah tu single.. Ada yang nak masuk line tak?? Hehe
Mak n abah.. Malu2 la hai suh amik gambar berdua.. Suh abah peluk mak tak mau.. Last2 masing2 amik cucu jadi penyelamat.. Huhu

2 adik2 aku yang single.. Sorang lagi dah hilang.. Nak berak katanya.. Padahal macam aku x tau peel dia.. Yg laki sorang ni pun mujurlahh.. Kalau tak punyalah payah nak amik gambar..

Tuan rumah 
Wani & Wan & Hasya

Fidah & Adzmil & Adam

Kak lang & Abg Izat & Anak2

Berlatar belakang rumah pusaka Arwah Uwan..

Ni aktiviti malam raya.. Punyalah jenuh nak perabih bunga api... Berkotak2 abah aku beli.. X abis2.. last2 suruh diorang bawa balik kg kat perak..

Alhamdulillah selesai cite raya pertama.. Raya pertama pas sembahyang raya terus serbu rumah cik mail, pak lang n mak ngah.. Tu pun balik2 umah je terbongkang aku anak beranak sampai asar kau..  Raya ke dua plak terus ke segamat.. Abah plak menuju ke batu pahat rumah Angah,. Angah tahun ni x balik. kena keja..

Sunday, July 10, 2016

#Riang Ria Raya 1 Syawal

4 comments:
Lokasi : Kg Serting Ulu

Alhamdulillah.. Selamat menjalani ibadah puasa dan menikmati Syawal bersama keluarga tercinta.. Semoga bertemu lagi tahun depan..

Jom layan gambar.. banyak lagi bakal menyusul..

Gambar wajib kami

Alhamdulillah.. Anugerah dari Allah..

Syukur.. Kami dah complete..
My brother.. tahun ni mood dia baik nak bergambar.. Gaya duduk dah cam orang sanding tu..
Kemain ayu ko... Hahaha
Sesi bermaafan...
Maksu n Mira..
Keluarga kecil kami... 7 out of 10 siblings..  Mmg x pernah full house sejak masing2 kawen..
Gambar lain sdg menanti dari BIL.. nanti dia share kt FB aku up lagi entry.. Hehe kalau sempat.. Ni pun berjuang dengan si kecik nak up post.. Salam aidilfitri semua