Facebook Pages

Thursday, September 8, 2016

Mini Office

No comments:
Yeayyy.. Akhirnya kau... dapatlah menambah aksesori kat rumah. dah bermeja dah makmal kat rumah tu... Mehh nak tunjuk sikit...

Ikea
Fasa 1
Ikea
Fasa 2
Yeayy.. siap dah
Beli dari Ikea.. Tapi I is malas nak ke Ikea.. Mujur ada kawan amik service beli brg Ikea.. Tambah duit service ngan delivery je la.. Oklah kan daripada aku nak menghadap jem tanpa roti ke sana.. First time beli perabot Ikea ni aku memang puas hati la.. Kemas gila kayu dia.. Memang x sama la ngan kabinet tv aku hari tu.. So bertukang dari jam 12.00 pm sampi la 1 lebih.. Lega dah siap..

So lepas ni nak beli rak buku plak.. Nak letak buku aku yang melambak tu.. Semuanya masih dlm kotak lagi.. Nak buang sayang.. Nak bagi orang pun sayang juga..heheh.. Membeli rak ni pun kemain lama nak nunggu ongkos nye.. Pas ni nak plan cuti2 Malaysia plak..duit juga tu..heheh...

Oklah itu je ceritanya.. nak tunjuk pic penuh nanti x cantik plak ghupenya sbb dah macam stor.. Ok stop sini..ada masa , ada rajin aku up story lagi..

**lama dah x menulis..tunggang langgang ayat aku..

Manjaku sayang

No comments:
Saje nak upload gambar si kecil ni.. Dah setahun sebulan.. Manjanya MasyaAllah.. macam mirror ummi dia.. pantang jauh sikit mulalah melalak.. sampai ummi nak buat keje rumah pun x dan.. Alhamdulillah berjalan pun kemain laju da.. X mau dah merangkak.. Apa kelas merangkak katanya.. Hadoii ummi yang sesak dada.. Berjalan cam brek haus.. X mau berhenti..

Mira skrg dah makin bijak.. Kalau nak tdo tarik tangan ummi g masuk bilik.. Dengan ummi sekali terbongkang sama.. Kalau nak keluar ditariknya tangan ummi pergi depan pintu.. Minggu ni bila amik kat rumah Mama Lin dia kemain menyombong. X mau dipandangnya.. Hehe sebab dia tau kot kalau ummi amik terus bawa masuk umah..

Meh belanja sikit gambar si sepet ni..

Mira sekarang dah pandai membebel.. Cam ummi la tu..Tapi maaflah sayang  ummi x paham ler bahasa awak.. Yeay nak cuti dah ni.. Nanti bolehlah kita belajar sama2 ye.. Hai laaa.. cerita pasal awak ni, bikin hati ummi rindu la.  Ummi ngan Abi sayang awak ketat-ketat. Mmmuahhh