Post Terkini

Monday, June 5, 2017

Bagaimana menjadi ahli Young Living??

Assalamualaikum.. Salam subuh..
Ok terus kita ke maksud utama...

Macam mana nak jadi ahli Young Living?? 

Baiklah, untuk jadi ahli Young Living ni mudah je..
Korang boleh mulakan dengan Starter Kit..Young Living menawarkan 3 cara mudah untuk menjadi ahli bergantung pada budget yang dimiliki.. Jom tengok.


Basic starter kit

Basic starter kit  (RM 212)

Mengandungi ; 

5 ml Stress Away Essential Oil
10 x sample packet Essential Oil
4 x Slique Tea
1 x Slique Bar
10x 2ml sample bottle
Flash Drive


Basic plus starter kit

Basic Plus Starter Kit (RM 379)

Mengandungi 

5 ml Stress Away Essential Oil
10 x sample packet Essential Oil
4 x Slique Tea
1 x Slique Bar
10x 2ml sample bottle
Flash Drive5 ml Stress Away Essential Oil
10 x sample packet Essential Oil
4 x Slique Tea
1 x Slique Bar
10x 2ml sample bottle
Flash Drive
+
+
+
Dewdrop diffuser
5ml Lavender
5ml Lemon


Premium starter kit

Premium Starter Kit (RM 756)

Mengandungi 

5 ml Stress Away Essential Oil
10 x sample packet Essential Oil
4 x Slique Tea
1 x Slique Bar
10x 2ml sample bottle
Flash Drive5 ml Stress Away Essential Oil
10 x sample packet Essential Oil
4 x Slique Tea
1 x Slique Bar
10x 2ml sample bottle
Flash Drive
+
+
+
Dewdrop diffuser
5ml Lavender
5ml Lemon
+
+
+
10 x 5ml Essential Oil Collection


Perlu ke jadi ahli?? Sangat perlu okey.. Supaya korang dapat banyak penjimatan..Itu yang penting..

Manfaat menjadi ahli Young Living..
  1. Dengan menjadi ahli, korang dapat berjimat sebanyak 24% dari harga runcit. 
  2. Berpeluang untuk mendapat manfaat Essential Reward
  3. Berpeluang untuk menjana pendapatan tambahan
  4. Berpeluang untuk melawat Ladang YL seluruh dunia..

Mahal ker?? Bila kita tak cuba sesuatu produk yang kita tak yakin, memang akan rasa mahal.. Tapi bila kita dah tahu kesannya..kesan pada diri sendiri, anak terutamanya memang akan rasa harganya sangat berbaloi dengan apa yang kita dapat.. 

Aku sendiri masa mula2 pakai, senyap2 je.. Tak kongsi pun dengan sesape.. Iyelah pakai untuk diri sendiri kan..Tetiba berbual2 dgn kawan sekerja dan dia guna untuk atasi masalah anak dia.. Speech delay... Memang excited. Dia cerita berkesannya EO pada anak dia, aku plak cerita kesannya pada aku.. Start dari situlah mula belajar tentang EO ni dan pada aku harganya memang sangat berbaloi...


Muzaiyanah binti Samilan
Member ID : 11000130
Contact No : 0192846907
Ig : youngliving_natureoil
Post a Comment