Post Terkini

Friday, April 28, 2017

Misi berjaya

Alhamdulillah akhirnya dapur impian tercapai juga. Hmm sebenarnya bukanlah impian sangat pun, sebab impian tu ongkosnya tinggi. Yang ini berpadanan dengan fulus yang ada.. Alhamdulillah pemilihan dari segi material pun atas khidmat nasihat ngan suggestion Jasper dari Intech Kithen. 

Yang penting diorang memang ikut schedule.. Tapi kitorang yang melengahkan sbb x mau kacau hari cuti.. Kesian kengkawan nanti take over cuti.. Cewahhh...

Oklah jom tinjau2 dapur kecik kami.

Intech Kitchen


Intech Kitchen



Cadangan asal nak buat L shape.. Tapi memikirkan xde space nak letak pinggan mangkuk terpaksa la buat U Shape.. Oklah puas hati.. Kitorang ambil material melamine dan konkrit .. Yang penting hasil kerja memang tip top.. 

Cuma ialah rumah tak berapa nak besar kan.. Dapur pun cinonet... So terimalah seadanya... Warna cerah tu kitorang pilih untuk bagi effet dapur luas n cerah.. Alhadulillah.. So lepas ni harapnya mood memasak sentiasa on la... Thanks Intech KItchen sbb meralisasikan impian kami...
Post a Comment