Post Terkini

Monday, August 31, 2009

Pizza Hut

Hr ni puase yang ke-10. Hmm mase tgh2 dok menanya cik abg nak makan ape dia request nak mkn pizza plak..hehe aku pe lagi, kira okla coz ianya bermakna hr ni kitchen off.. hehe..
So bersiap2 selepas asar, dlm kul 5 kitorg gerak ke Giant Kinrara.. Smpi2 sana, reserved seat and amik order dulu kat pizza tu then kuar jln2 kt Giant tuk menghabiskan masa terluang. Hmm sempat gak la menyambar majalah kesukaan aku..Mingguan wanita..bukan ape, majalah tu blh dikatakan serba serbi lengkap. resepi+keluarga+kerjaya+petua+seksologi n mcm2 lagi.. Boleh dikatakan complete package la kalo nak dibandingkan ngan harganye yg amat berbaloi.for me la..
Hmm pastu ade masa sejam g..singgahla kedai baju.. Cik abg cr kemeja t.. then ada plak yg dia terkenan..okla baju tu..rm25.. rupa2nye dpt cut price..jadila rm12.50.. then b4 kuar dr kedai tu cik abg check wallet dia.ooppss..something wrong somewhere.. hehe cashier tu x pulang balance la plak...pandai korg tipu eh bulan2 pose ni..sib baik cik abg pasan n then bila patah balik g cashier duitnye dh tersedia ditangan..hampeh bkn nk panggil pun..agaknye kalo cik abg x pasan mesti burn camtu jerk..hhmm ade lagi mase so kitorg pun merayau la kat level2 utk cr tmpt duduk.membaca wanita yg br ke beli n cik abg baca SINAR dia smpila kul 7 br gerak ke Pizza Hut..kul 7.21pm berbuka..dlm kul 7.45 dh bergerak utk balik.n mghrib dirumah..
then isyak dan terawih bejemaah bersama cik abg berdua dirumah..dah setle sume aku pun mengemaskan diri dan brg2 utk kembali semula ke banting.. Sianla cik abg pas ni..tinggal sorg.. till we meet again this friday ye abg.. xpe2 pas ni ayg isi borg transfer tau..doakan segalanye utk ayg yer..mmuaahh..
Post a Comment