Post Terkini

Sunday, May 2, 2010

Rojak...

Sudah agak lama x meng'update' blog ni.. Dgn kebizian n kehilangan mood utk menulis...Waaa sy sgt penat lately... Keje sekolah x abis2.. Management task lg melambak dari core business..sgt penat ok.kdg2 rasa nk amik mc je..x mc, crk means Cuti Rehat Khas utk mereka yang bergelar GURU.. tp memandangkan terlalu ramai customer yg akan ditinggalkan so xde maknenya nk cuti.. Kesihatan pun x berapa nak baik tp masih belum kuat utk digunakan buat alasan bercuti..

Opps tajuk kat atas rojak..tp bkn bermakna rojak makanan eh..tp sbb topik kali ni bercampur baur.. Lupakan pasal sekolah..nk cerita bende lain plak.. Hmm oleh kerana status PJJ, so boleh dikira la bape kali masak untuk husband kan.. 3 kali cuti mean 3 minggu la kan..So saya telah tidak masak dirumah selama 3 minggu... Minggu 1, balik kg n9..of coz la boleh dimaafkan..Minggu 2 dan 3 plak sbb ape ek??hmm sbb suami saya cuti belajar..so dia ajak jalan2 kat luar..kalo dh jln2 kat luar confirm la dapur tu x berasap..sbb sy akan jd sgt mls kalo balik2 umah, penat2 nk kna masak plak..lgpun selalu dh mkn kat umah..dn pas ni akan menjadi surirumah semula sbb en suami dah mula kelas balik..so tunggu jela disember nanti k..

okey..sepanjang 3 minggu ni plak..banyak juga duit dh terbang..gara2 si isteri dh lama x shopping.. dpt beli suar sehelai, tshirt selai, blouse 2, shawl 2, apalagi ek..emm kasut keje x dilupa..heheh dan yg paling best semalam dpt pujuk en suami belikan camera utk saya..mmg, kami dah ade satu kamera...tp ia agak besar n x muat nk letak dlm handbag..memandangkan skrg sekolah selalu ada event mengejut, so amat perlulah this camera kan..lg pun xdela smpi 1k pun sbb ini hanya untuk suka2 je...Rm 399..okla not bad.. xperlu mahal2 sbb yg lagi satu dh mahal..apapun mekasih en suami...hartaku hartamu jua..x gitu..hehe..

test power..pakai camera baru beli..heheh

skrg pun tgh serabut ngan cuti sek yg bakal tiba..haritu plan nk g bandung 7,8,9 jun..en suami pun dh apply cuti..tp sebab hal2 x dpt dielakkan, kami menarik diri dari trip tu..oppss, ini adalah trip sek ku..so cdg2 nye nak g pangkor..tp xtau la lg cmne..ade cdgn tempat yg lebih menarik tak?? kalo blh x mau la yg jauh dr kl..penat nk drive..heheh even bkn aku yg drive pun..guys ade cadangan?? plz tinggalkan komen anda k..

alamak dh kul 11.31pm.. heheh buat2 terkejutla plak..padahal waktu ni br je smpi umah sewa.. tp perut dh lapar la plak..tula, ptg order lg porridge..bukannya tahan lama pun..nk2 ngan org2 yg kuat makan cm ko ni..kla2, stop dulu..
hmm utk abg..semoga selamat tiba di JB ye..doa isterimu ini sentiasa mengiringi mu..amin..mlm semua
Post a Comment