Post Terkini

Sunday, October 3, 2010

saya cuti + berpantang sebulan

ok... skrg dah ada kat umah..setelah 4hr 3 mlm bermalam di hospital..ok hr tu saya kata ada cysts kat dua2 belah ovari..Yg mencerut dan besar tu adalah dermoid cysts..cysts jenis inila yg buat saya sakit smpi sejam masa bulan pose ritu..smpi terguling2 n menjerit..kalo sape yg penah baca entry saya bertajuk okey, dia sudah twist..(kalo x silap saya) n cysts ni juga dah mencerut tiub fallopio saya..dr x dapat nk kata either dia akan function or not.. tp dia kata myb x berfungsi..so akan tau lebih detail after treatment.. yg lagi satu jenis endo..yg ni kecil lg, tp yg ni la buat saya senggugut setiap bulan smpi sakit pinggan, lutut dan segala bagai..buat saya terpaksa tdo je sepanjang hari..hmm 11.10 ni ada appoinment dgn dr.siti..sgt2la berharap semuanya akan ok...


Post a Comment