Post Terkini

Tuesday, November 10, 2009

Kursus SMM

Hmm mase blog ni ditulis..aku berada di Port Dickson. Hmm ade kursus SMM---> Sistem Maklumat Murid. Biasela dh ujung2 thn ni kursus yg patutnye blh buat kat PPD je dia buat jauh2 utk habiskan peruntukan. Hmm pengisian kursus okla x terlalu padat sgt.. Just update SMMver3 to SMMver4.. Hmm tp alamak, i think this system is not user friendly..I'm not sure..myb this nite they will xplain it more how to use.. But 1 thing that i'm very sure is... sistem ni bakal menambahkan lagi kepeningan kepala kitorg as guru SMM sbb kna mencari balik all the students info yg very difficult to get.. Bayangkanlah maklumat yg mudah pun berbulan2 br leh dapat lg mau tambah lg maklumat yg remeh temeh. Tp xpela..chaiyo' chaiyo'..aku bolehhhh.... yess tinggal lg 2 slot je..mlm ni n pg esok. So ptg dh blh balik..yeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Sabtu ni plak ade jamuan akhir tahun kt Empress Hotel pastu terus balik melaka tgk cucu aku..hehe dh jd nenek dh aku yee

Post a Comment