Post Terkini

Saturday, August 14, 2010

3 & 4 Ramadhan

minta maaf la ye..bulan pose ni rase syok plak nak posting bab2 menu buka pose ni..ada satu macam keseronokan plak..maybe sbb balik umah terus menyinsing lengan siapkan menu sebelum waktu bebuka tiba..x boleh lengah2..kalo tak buka minum air kosong je la..k, menu berbuka saya ialah :

3 Ramadan : Oppss hari ni saya x masak..berkemungkinan setiap hari jumaat saya x akan masak untuk juadah berbuka..hehe beli je kat cikgu sekolah..so hari ni beli laksa Johor..hmm teringat kali pertama dan terakhir makan Laksa Johor ni masa form 2.. jamuan akhir tahun 2 Agama 2..huhu laksa dia sgtla keras.. sampai dak2 laki kata laksa dawai..heheh..tp abes gak sbb kuah dia sgt sedap..so ini kali kedua makan Laksa Johor..n i tell u..mmg sedap..x sia2 order kat kak sue..hmm x sabar nak tunggu next Friday..menu mee dari Johor juga..tunggu...oppss kami juga ada menu ayam golek...errkk kenyang

4 Ramadan : Cadangnye hari ni pun nak masak mee sbb hubby mmg request kalo blh x mau makn nasi.. Tp pg tadi along call ajak g umah k.lang...then otw nk balik umah along nk berbuka sama kat umah ngan abg bilal..n request ayam masak lemak cili api. hasilnye dapatla makan menu ini + telur dadar + sayur campur.. tidak dilupa menu dari S17 iaitu cucur udang+ kuih gula melaka n tau fu fa.. .
so sedap masak lemak ku..heheh sehingga menjilat jari..x caye?? tanye en suami n my brother in law..

~~ hr ni x g terawih..coz along dtg..so en suami akan mejadi imam di rumah~~

Post a Comment