Post Terkini

Wednesday, August 25, 2010

aku nak dapat anak buah lagi

yee betull..yuzaine samilan selaku my twin dah preggy..alhamdulillah...tahniah la wei..walaupun ada sedikit perasaan kejelesan kat ko..hehe iyela kawen sama2, tp ko dapat baby dulu..tp at least balik raya nanti adala jwpn kepada keluarga belah suami bila soalan ni kuar..yang sorang lagi tu dah pregnant blum?? so aku akan jawab dah...heheh...
owhh my twin hari tu ada cyst..so after operate diorg baru try conceive bulan 6 kot..so result ni cepat gak la kan dah preggy.. hmm jdnye bertambah berkobar2 la nk mengecheck kesihatan rahim ni kat dr..almaklumlah dah duduk dekat ngan en suami..sng sket nak berusaha..hehehe.. ditambah lagi kat sekolah tu ramai sangat yg pregnant..setiap bulan ada je yang positif.. mau fobia aku dengar.. moga2 berjangkit la aura2 tu semua kat aku..amin amin amin..Ya Allah dengarla doa hambaMu ini..aminnnn

Post a Comment