Post Terkini

Monday, September 6, 2010

okey..dia sudah twist...

petang semalam around 7pm dia sudah twist..sakitnye hanya Allah yang tau..rasa cma sakit perut yang nak b**** tp lebih sakit dari tu..kejap2 g toilet, tp x kuar ape2 pun.. dahle tandas duduk, lg la x dpt menahan..smpi kadang2 beralih dr mangkuk tandas tu ke bawah sebab nk mencangkung..coz mencangkung la dia rasa lega sket..dah x tahan sgt lari(sambil tunduk) masuk bilik mengiring..xpun bersujud..then dh ok sket dptla berbuka..selera nk mkn ada..tp sbb sakit yg masih terasa x dptla makan banyak2...yupp sakitnye smpi kul 9.30...masa nk amik air sembahyang dia muncul lg..last2 sembahyang pun ntah ke mana..bukan sengaja tp terpaksa..
after dh ok sket terus online cari info..yea dia mmg boleh twist n burst(sbb sy nye dr kata dh besar..)moga2 twist sajela, takutla kalo dah pecah..mmg mlm td rasa cm nk buang je perut ni..sbb x tahan sgt..terjerit2 jugakla dalam toilet tu..
actually dah rasa sakit mcm ni b4 g scan lg..tp ingatkan dia normal je..ada gak cite ngan cikgu sekolah, diorg kata mayb angin..bayangkanla tgh2 dok mengajar tu tiba2 boleh plak sakit yg amat sgt smpi x boleh berdiri..g toilet tp xde kuar apapun..kalo angin mesti dah k****t kan..tp masa tu x lama..cuma kerap kna la..operate lama lg ni..30 sept ..hopefully xdela yg membimbangkan...

~~kalo nk tau, rasa twist tu cm perut ni ditarik2 smpi nk tercabut..atau sape2 yg penah experiance nk terb***k smpi x boleh berdiri tu~~..ntahla susah nk explain..~~

Post a Comment