Post Terkini

Thursday, February 14, 2013

hidup baru


kehidupan selepas bergelar isteri kepada seorang graduate bkn lagi mahasiswa.. mmg sgt2 la awesome.. semenjak habis belajar ni mmg weekend tak melekat kat rumah..ada je aktiviti kami setiap minggu.. dapat balik kampung attend my sis engagement, tgk my ex-classamate  kawen,  pastu dapat balik tgk anak buah  tunang.. syokkkkk giler..
bukan en suami je hilang stress belajar.. si isteri lagi la suka terlompat2  dapat spend time banyakkkkkkk gile ngan en suami..  kalu sebelum ni, masa bersama2 sume nak cepat je...  nak balik kg terkejar2, nak berjalan teringat kelas.. almaklum utmspace ni kelas sabtu ahad.. so jgn mimpi la nak berjimba2.. dan tahun ni 99% kepositifan dalam diri meningkat.. maybe sbb dah ada kawan nak bermanja.. kalu dulu duk sorang2 mmg sensitif  je manjang.. so plan tahun ni mmg banyak.. berjalan2 melihat alam, balik kg every month, kalu boleh nak happy2 je utk aktiviti tahun ni...
teman en suami tgk bola.. cukuplah sekali.. pas ni x ikut dah...

ceria tak kami??? rasa cam bercinta je tau.. masa ni  en suami sgt2 baru abis study.. jumaat dia submit  tesis..tunang kami hari ahad.. oppsss my sis daa

wedding faizah... dapat jumpa miss.. lama gila x jumpa dia since my wedding day

tunang angah.. anak buah belah my hubby                                                 

next entry??? kalau rajin aku citer satu persatu setiap gambar eh..tata
Post a Comment