Post Terkini

Wednesday, November 9, 2011

Cabutan bertuah

Alkisah bila hujung tahun je mesti ada annual dinner.. So bebudak pengawas pun ada gak annual dinner.. buat plak bukan tempat cikai2 cam zaman aku sekolah dulu..pengawas sekarang terus buat kat hotel.. bertuah la badan..so sebgai cikgu pengawas dapatla tumpang sekaki..
so macam biasala cabutan bertuah adalah masa yang dinanti2.. untuk budak ada, untuk cikgu pun ada..

So untuk aku??? hmm tak bertuah pun.. tp alhamdulillah bertuah dengan cara yang lain.. pemberian kak Shazana.. mekasih kak.. dia yang bertuah tp dia pindahkan tuah dia pada aku.. hehe dapatla tudung percuma..menjerit suka dalam hati.hehehe

inilah hadiah ye...

taraaaa.....cantik tak???suka suka...hehe

**jumpa Datuk Rajagopal masa kat Hotel Bluewave..jakun sekejap tp buat2 cool je**

Post a Comment