Post Terkini

Thursday, November 24, 2011

berehat sebentar

lama dah x tinggalkan jejak kat blog sendiri... sorylah pada yang rajin nak baca blog ni tp xde entry terbaru pun.. hmm skrg musim cuti sek, ramai kot cikgu2 yang dah bercuti..tp cikgu yang ini antara sebahagian yang belum boleh nk menikmati cuti lagi.. sebabnya kena jaga spm.
hmm ikutkan hati nak je guling2 kat rumah..tp ni adalah salah satu sasaran kerja tahunan..so nak tak nak terima jela..kiranya paksa rela gak la.huhu.. spm habis 14 disember ni..tp alhamdulillah giliran utk jaga spm hanyalah sehingga 1 dis ni.. memang syokla..itupun rezeki sbb ada cikgu yg nk tukar sama suka..sebab dia ada kursus 29nov.. so nk tukar dengan 6dis..hehe kira rezeki la ni. kalau tak mau abis 6dis.. kla, kalau mood rajin dtg mau join segala mcm contest...
Post a Comment