Post Terkini

Friday, December 2, 2011

hari terakhir


Tuan rumah sedang mengunci pintu..alkisah, hari terakhir jaga SPM encik suami berbesar hati menghantar pn isteri ke muka pintu.. Kul 630 pg dh gerak keluar rumah..
Destinasi haruslah ke bilik kebal smk seksyen 18.. Tengah2 duk kunci pintu boleh plak muka di snap... Rajin bebenor pepagi main camera eh.. Tp xpela sebab dapat gak jadi modal utk tambah entry.. Lega sket dh abis jaga SPM.. Cuma kna pegi sekolah lagi.. Sebabnya borang serah tugas lum hantar lagi..laporan tektikal x buat lagi..dokumentasi belum hantar lagi..fail hem pun belum update.. Alahai keje..napela suka bagi aku cuti dalam keadaan x aman..
Hmm hari ni family belah suami nak dtg..esok nak berkonvoi ke rumah pengantin perempuan.. Next week barulah belah kitorang.. Hmm majlis si ecam anak uda pun belum cite lagi.. Xpela..slow2 eh..nanti akan diupdate sekali gus..

Nampaknya 3 0rg anak buah belah en suami dh kawen..cucu pun dah ada 2..tp rezeki nk bg sepupu pada anak buah x sampai2 lg.. Hmm redha jela.. Allah lebih mengetahui..dh menangis2 pun x guna sbb masanya belum sampai..so hidup mesti happy.. Ambil positif je..dan sebab tula kalau sesapa yang x kenal kami selalu kata kami ni baru kawen..alhamdulillah..kiranya sentiasa berhoneymoon la ni..almost 3 years kot honeymoon..

Aishh melalutla plak..dh jd entry rojak plak..xpela janji blog ni xberkulat..daaaaa
Post a Comment