Post Terkini

Wednesday, December 14, 2011

thanks to achik & family

Isnin lepas akhirnya smpaila acik ke teratak buruk kami..walaupun cuma sekejap je tp jadilah kan.. Lgpub masa sgt terhad.. Isnin malam acik n anak2 nk balik sgmt dah.. Cadangnya kami nk amik acik n family dekat rumah cik ayub tp tunggu punya tunggu dia x call2.. Last2 dapat call dah smpai kat komuter shah alam..kesian diorg..kitorg yg ajak turun shah alam tp diorg kna naik komuter plak..
Hmm dah sampai tu lepak2 kat rumah sekejap tp xde hidangkan apa2 sbb barang basah pun belum beli lagi..maklumlah baru balik dr sgmt ahad tu kan.. So dh dtg shah alan x tau plak nak ajak ke mana..last2 cik ayub kata nak makan durian..apalagi kitorg pun on jela..terus siap2 gerak g sek7 yg dekat ngan tapak pasar malam tu.. Beli 2 biji je pun tp mmg amat puas la nak makan..





Owh ye gambar diatas tidak mengikut urutan ye..malas dh nk setting2.. Ckp pasal durian rupa2nya si nazrul x makan durian.. Dia kata durian busuk..huhu..mmg sgt rugi la adik nazrul..ibu dia kata semua buah2 yg berbau dia x mkn.mcm nangka


Pas mkn2 kt shah alam kitorg jln g sacc.. Bawa si iskandar g mph cari buku apantah..bukan main suka lg diorang.. Pastu si busu belikan diorang big apple..bawa mkn2 kt taman..layan2 angin sepoi bahasa n temankan 3 beradik tu baca buku..bukan main khusyuk lg diorg..si angah lagila..on the way balik masih lg nk baca..lintas jalan pun masih nk membaca lg..so pastu hantar diorg ke kl sentral..nk hantar g rumah cik ayub terus x tau jln plak..cik ayub pun x berapa mahir gak..so diorg naik lrt kalau x silap,. N agak jakun disitu bila tau skrg dh tak pakai tiket tp diorg pakai token..mmg advance lah..

Dan berakhirlah cuti2 kami utk hr tu..thanks sekali lg tu achik n family sbb sudi meluangkan masa dtg shah alam
Post a Comment