Post Terkini

Wednesday, December 14, 2011

mari belajar law...


Jom kawan2 kite belajar law..bukan susah sgt pun..pejam mata pun boleh score.. Haha mau mengamuk laki aku kalo kata subjek ni senang.. Gara2 nk teman dia study terpaksa le menahan kesejukan kat kfc ni..sgt2 la sejuk..terpaksa juga meninggalkan rancangan yg dinanti semua warga kakitangan kerajaan berkaitan sbpa kat tv1.. Tapi xpe..esok pagi2 confirm blogger2 dah update pasal apa yang dibincangkan..

Berbalik kepada law..ntahle duk dgr en suami duk ulang2 akta kontrak la..engineering la..malas nak amik port sgt.. X silap diorg nk kna present this weekend..duk discussion ngan geng space gak,.si ana..hmm last minit baru nk buat..hahaha..tp xpe..org dh bekerjaya mmg cmtula..mana nak kejar keje lagi..mana nk study lagi..dpt yg best cm laki aku ni..ada plak discussion nye..lum kira yg ada family lagi..cam my hubby ok lagi..lum ada baby lagi..yg dah beranak pinak kna la plak pikir hal anak2 merengek minta manja..

Tp sbnrnya stress jugak nak menunggu en suami abis blajar...nak bersantai berdua2 weekend pun susah..xpela wahai hati..sabar dulu eh..pengorbanan ni akan menjadi sangat indah hujung 2012 nanti.. Gud luck en suami..
Post a Comment