Post Terkini

Friday, January 13, 2012

10.55 pm

Mas entry ni ditulis dah pukul 10.55 pm.. mata dah layu tp hati belum nk tdur lagi..data budak ada lagi 3 kelas nak di key-in.. tp cm x larat je..minggu ni data2 budak terbiar je x berkey-in.. sbb apa?? balik2 rumah je energy xde.. mana x nye separuh hari kat sekolah x dpt makan..dah le awal2 tahun ni sedikit busy.. smpi sekolah dlm kul 1145 terus makan nasi..makan nasi pun adalah dlm sesenduk dua je.. tp bila time rehat nk g makan segala benda dah licin.. mau x haru.. jawabnye air kosong je la mengalas perut..

mmg sedih la..rasa nak menangis je..iyela, nk ke kelas turun naik tangga, pastu time mengajar nak kna guna suara dan otak.. lagi2 kalau guna otak mmg le cepat lapar..alih2 bila nk g makan satu bende pun xde.. kalau budak2 lum turun kantin lagi bolehla mengemis diorg punya makanan tp kalau tak mmgla berlapar jawabnye..ntahke, kantin awal tahun ni x berapa bagus servis dia.. lauk sket sgt dia masak..save budget ke apa x taula..

esok plak meeting pibg.. dh 3 minggu kot bekerja 6 hari..mmg pnatla..nak kejar dateline lagi..haa yg ni jgn ingat cikgu xde dateline eh..cikgu pun ada..so far semua dalam kawalan cuma minit mesyuarat hem ngan ict x sempat lagi nak disiapkan sepenuhnya.. SMM pun lum settle lagi..yang lain alhamdulillah..

so kerja tertangguh setakat ni ialah
Minit mesyuarat hem kali pertama
Minit mesyuarat ICT kali pertama
Data SMM (3 dari 9 kelas)
Papan kenyataan perkhidmatan pentadbir..
pelan operasi kelab dan unit uniform

setakat ini itu saje, tp minggu depan akan bertambah lagi.. lagi2 bila mesy pibg dah dilaksanakan..hmm terpaksa le jadi ceti x bertauliah..

dh la melalut2 plak... nak iron baju plak..esok ade meeting..

**mlm ni tidur sorg..en suami tdo kat utm..semoga berjaya dalam final exam esok ye sayang..daaa**
Post a Comment