Post Terkini

Monday, August 27, 2012

Selamat hari raya

Selamat hari raya.. dah raya ke 9 pun kite kan..sume org duk tayang gambar2 raya kay blog, twitter,fb dan mana2 laman sosial.. me?? nak jugak tayang..tp line broadband x boleh blah.. maklumlah dah ujung2 bulan ni.. access internet dah overlimit.. 3 hb nanti baru dia upgrade kot.. hari ni raya ke9 dah start pun bekerja..sungguh malassssss nak jumpa student yang pelbagai karenah..tp tanggungjawab perlu dilaksanakan.. raya ke9 pun dah start berpuasa.. hopefully minggu ni habis la qada' puasa.. alhamdulillah tahun ni 5 hari je ponteng puasa.. terawih 8 hari ponteng.. balance 3 hari tak g terawih sbb keadaan diri x mengizinkan aka demam.. insyaAllah hujung minggu ni bendera merah pun nak muncul.. maka bermula la perjalanan iui saya..insyaAllah..doa2kanlah ia berjaya ye walaupun success rate dia rendah utk first iui.. lagi baik doakan bendera merah saya tak muncul this week..hehehe.. Selamat hari raya semua.. sape2 nak datang rumah dialu2kan..tp kalau boleh telefon la sehari sebelum..bukan apa, bolehlah nak buat preparation sket2.. kalau datang terus pun boleh gak.. tp saya hanya jamu kuih muih la ye.. ok selamat bekerja semua.. assalamualaikum//
Post a Comment