Post Terkini

Friday, January 4, 2013

Rumah peranginan persekutuan


Yahuuuu....  tetiba excited bila dapat book rpp ni.. syokla..selalunya tengok penuh je sentiasa..lagi2 kalau sabtu ahad.. tp skrg Alhamdulillah..rezeki.. tp kalau nak book rpp langkawi mmg payah sket n malas la..sebab kena ofline.. sama gak ngan pd.. so utk kali ni dapat book kt bukit fraser ngan morib.. syok r.. x payah pikir pasal tempat tdo.. Yang kat bukit fraser mmg teringin sgt nak g walau ada org kata berhantu.. betul ker?? Aku dapat book before puasa.. yang morib plak bulan 12 nanti.. tp xdela kemaruk sgt nak g morib ni, tp sebab rpp punya pasal layankan aje..hehehe.. xpe, asal berjalan kan..

even dah book x taula dapat pergi ke tak, sebab lama lagi kan tp perancangan mesti ada..  nak jenjalan jauh2 tak berani plak.. minta pendapat en suami boo layan je..sebabnye dia ngah struggle siapkan report psm .. minggu ni kot kena hantar.. so amik yang dekat2 jela.. xpayah la plan nak cuti ke apa..kalau yg jauh2 kena rancang elok2.. kna tgk time cuti sekolah jugak.. so akan dipikirkan after en suami tamat perjuangan dia end og this month.. yeehuuuu..

so kira n good news la utk aku sebab dapat book rpp ni..kalau x haremmmm... fully book je memanjang..

n bulan ni juga 2nd IUI lepas fail 1st IUI dis hari tu.. so wish me luck k..tata
Post a Comment