Post Terkini

Wednesday, January 9, 2013

Nak cari rumah??? Sila ambil perhatian..

Berkaitan tajuk..
ok ada sesape kat sini nak cari rumah tak?? aku ngah kemaruk nak ada banyak hartanah.. tp itula, kena gak tgk dalam poket sendiri.. cukup ke makan pakai kalau nak beli.. so paham2 jela..harapkan loan gomen je..mujur keje gomen.. kalau tak gigit cari nak membayar hutang rumah..
rasanya sume tau kan pasal www.mudah.com.. kat sini korg boleh cari rumah secara online kalau korang berhajat..

dan ada lagi satu site aku jumpa malam tadi.. starproperty .. so kepada kengkawan yang sdg mencari2 rumah boleh g kat link yg aku bagi tu eh.. ok daaa
Post a Comment