Post Terkini

Monday, September 30, 2013

wedding ceremony : pn zahrah's daughter

tahniah pada kak zahrah.. selamat mendapat menantu.. majlis berlangsung dekat de palma inn shah alam.. mujur depan rumah je.. boleh jalan kaki.. memang tergopoh2 lah ke sana.. sebabnya pepagi dah gerak ke GM klang pastu terus direct ke KLIA menghantar anak buah balik Sarawak.. dan pecut balik s.alam.. sampai rumah pun sedang2 elok azan berkumandang.. mandi2 siap2 terus jalan kaki g de palma inn..

dan kami antara orang yang terawal la sampai..

sementara xde orang.. amik gambar dua beranak di.. sgt comel si raisa berbaju hijau.. tengoklah sape maknye.. maknye pun vogue tau.. budak2 gelar najwa latif versi kelantan..hehe
sementara tunggu pengantin.. bergambar dengan kak su

masa ni ketua chef diperkenalkan pada pengantin.. dah mcm ala2 master chef dah aku nengok.. tp gambar pengantin xde eh.. sebab kitorg kenal mak pengantin je.. so ambil ga,bar dr jauh je.. lagipun dalam dewan ni cam formal plak majlis.. segan plak nak amik pic dekat2

macam biasa tuan tanah laki bini mesti ada selit sekali

kak zu dan anak, anas.. sweet je diorg dua ni

mommy comel dengan anak comel mereka..alamak spoil plak raisa tutup mata

majlis dah berakhir.. sebelum balik ambil gambar dulu.. inilah kengkawan sekolah yang super sporting.. tata

Post a Comment