Post Terkini

Monday, October 19, 2015

Bersiaran sebentar

lama gila tak ke udara... jadual penuh macam apa... mmg penat sungguh la.. 2minggu keje non stop.. semalam ingat nak rehat lepak2 kat umah.. sekali family datang plak..adehhh..Alhamdulillah akhirnya mak abah sampai juga ke teratak buruk aku ni..  Huhu kalau lah tahu hari ni cuti jerebu boleh ajak abah tidur semalam.. Tapi sayangnye aku x baca wasup n x dgr berita.. Leka dengan family...

Melayan si izzul n ilham duk main taman lagi.. Haha semenjak jarang update ni, nampak sangat encik suami peminat setia blog picisan aku ni.. Duk bising suruh update... sakit telinga ni ha.. org nak rehat2 disuruhnya update blog... memang x layan la.. Hehe lagipun ni arahan yang apabila ingkar x mendatangkan dosa kan...

Alhamdulillah, cuti hari ni dapatlah mengemas2 rumah.. dah 2 minggu kau terbiar tanpa sentuhan.. siap nanti nak menanda paper sejarah bebudak ni pulak.. Untuk anak murid yang baca blog cikgu ni, mohon log in frog ye.. join la forum dalam tu... Ok daaaa ....

Hmm rupanya ramai plak anak murid yg baca blog aku ni.. x boleh la nk mengutuk diorg secara terang-terangan..hahaha..opsss
Post a Comment