Post Terkini

Wednesday, October 25, 2017

Nuffnang.. Ada masalah ker???

Koranggg!!!! Nak tanya ni, website nuffnang ada problem ker?? Asal tiap kali buka je keluar ini macam???

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.

Haishhhh.... Walaupun aku blogger suam-suam kuku, tapi iklan ada lagi tau... Duit dalam tu ada je lagi walaupun dah lama x nampak bergerak... Haishhhh....

Nuffnang yang problem atau aku yg problem ni??? Poning makkk...


Pssttt... Young Living ada buat sale tau.. Meh la terjah instagram mak.. YoungLiving_NatureOil.

Berbaloi sangat kalau beli.. EO ni bukan murah... Tp kali ni kaw2 penjimatan.. Nak kena cepat2 ye..Sebab slot nye untuk dijual sikit sangat.

Ok daa.. bye... 

Opps lupa plak..
Jangan lupa pm aku. 0192846907
Member id : 11000130


Post a Comment