Post Terkini

Tuesday, December 19, 2017

Salam Holiday..

Cuti sekolah dah nak sampai penghujung dah.. Tapi iols masih belum bercuti...Keje tak siap lagi weh... Hahaha..

Minggu pertama datang sekolah, semak register kengkawan yang belum sempat hantar lagi, sambil2 siapkan dokumentasi sukan yang dah berbulan bertangguh.. Maaf bukan bertangguh sebab tak siap tapi dok bertangguh nak print...

Minggu kedua plak sibuk pergi bengkel PHP & HTML untuk form 5 tahun depan. Lepas tu menghantar bebudak plak ke Cyberjaya

Minggu 3 rombongan meminang ke Serendah. Lepas tu bawa family jenjalan kat GM Klang... Berkampung la family somi 1 malam kat rumah.. Then mak abah datang... Sabtu lepas balik hari ke Johor..Lawat kak ipar.. Alhamdulillah tak pikir keje.. Eh pikir juga tapi masa dengan family lagi penting..

Minggu ni Alhamdulillah editing tuk majalah sekolah dah selesai. Esok nak ke sekolah hantar soft copy. Lepastu nak siapkan file untuk guru kelas tahun depan plak...Hahaha gila kentang tahun ni.. 
Tapi takpe weekend ni nak g jenjalan langkawi ngan mak abah n twin... Setelah 8 tahun tak menjejak ke sana.. 
Minggu depan plak ???? Meeting dah start weiii....Padankan muka diri sendiri... 

Tahun depan????
Awal tahun interview pengawas.. So kat sekolah 8-7.. No overtime.. Hoyehhhh
Asal cuti sekolah update file HEM
Mengajar & pengurusan kelas semestinya
Hujung tahun edit gambar tuk majalah.. 
Nasib tak baik jaga SPM
Sediakan file guru kelas utk tahun seterusnya....

Nampak tak nampak tak.... Hahaha aku pun dah agak rutin hakiki aku setiap tahun.. Selagi bakti diperlukan beginilah aku... Merungut ker???? Taklah...saje nak bagi tau happy buat keje ni... Wakaka wakiki wakuku... Nak gak merasa cuti betul2 cuti... Tapi apa nak buat ... Darah Wak Sam sentiasa mengalir dalam tubuh ni... Terima je bila orang bagi tanggungjawab .. So kena tunaikan amanah... Positif muzai... Positif... U can do it!!!  Chaiyo Chaiyo
Post a Comment