Post Terkini

Thursday, July 26, 2018

Bersawang

Assalamualaikum..  Byk sgt sawang dah  ni..  X dan nak membersihkan blog ni..  Minta maaf la ye.. .Kesihatan tak berapa mengizinkan . . Tambah2 dengan tuntutan kerja..  InsyaAllah lepas bulan 9 cuba utk menghidupkan balik blog aku ni..

Hehehe .. Cerita terbaru???
Alhamdulillah menjangkau usia 10 tahun Allah tiupkan roh dalam rahim ku ini .  InsyaAllah expected this coming September. .  Asbab doa sahabat2 dan family,  asbab doa suci Amirah.. asbab Essential Oils 😍😍😍😍😍

Kita dah settle bayar PTPTN..  Habis duit saving .  Kena start from zero balik semua akaun.. Hahaha.. Alhamdulillah .

Baru balik dari Foong & Co..  Baru lepas sign SnP..  Maksudnye?? InsyaAllah  2020 kita ada rumah kat Sendayan..  Yeayy pindah nogori la kita .. Boss sila luluskan pertukaran saya ye... Penat dah duk S. Alam ni..  Hehehe

Mira dengan rasminya dah ada insurans.. Alhamdulillah..  Tapi pelan pendidikan public mutual kena tangguh dulu la.. Byk duit nak kuar macam air ni.. 😅😅😅

Tahun kedua ajar bebudak SPM.. Tahun pertama ajar Sains Komputer..Alahai sian bebudak . cikgu pun jadi seram nak tunggu SPM...

Lagi2.. Apalagi perkembangan terkini ye??
Hmm itu jelah kot .  OK bye

Jumpa lagi.. 😘😘😘😘 Assalamualaikum
 
Post a Comment