Post Terkini

Wednesday, October 28, 2009

SPM...

lg 21 hr nak SPM... dan aku telah mendapat surat bertajuk " PELANTIKAN PENGAWAS SPM (BERTULIS) 2009"...
arghhhhh...sungguh tension..br ingat dapat menjadi fulltime housewife cuti sekolah ni.. tp nampak gayanye belum lagi mempunyai peluang... SPM bermula 18 Nov '09-16 Dis '09.. So gud luck to all my students. Wish u success in this exam.

******out of topic*****

td ade jamuan dak2 PERMATA n aku dijemput sekali.. Nak dijadikan cerita after attend d party, kitorg diberitahu that one of our collegeous, kak Jaja telah pegi ke hospital.. more suprising, perut dia telah terkena kerusi bila dia cuba nak meleraikan pergaduhan antara beberapa budak India ngan seorang melayu.. So poor...kesian kak Jaja..x pasal2 dia jadi mangsa..Pelajar melayu tu pun berdarah kepala dibelasah budak2 India tu.. Si Azwan tupun sepengetahuan aku sepanjang mengajar dia bukanlah seorg yg suka mengacau.. Jadi diharap pembaca2 blog ni doakanlah mereka berdua yee...Utk budak India tu pulak aku harap biarlah dia dpt balasan yg setimpal yg boleh menginsafkan diri dia....

" Berharap sgt budak2 SAS ni menjadi pelajar yang lebih baik dr segi sahsiah dan akademik "
Post a Comment