Post Terkini

Thursday, October 15, 2009

Langkawi....

Yahoooo...esok dah stat cuti...mlm ni daku akan bertolak ke Ipoh...Dr sana kami akan bergerak seawal pagi ke Langkawi untuk menghadiri majlis perkahwinan anak kpd makcik sedaraku( my mom's twin)..Seronoknye.. sambil menyelam minum air..hmm ttp ada satu je yg x seronok iaitu... ops xleh gtau..rahsia..hanya mereka yg sudah berkahwin saje boleh mengagaknye...tp xpe percutian ini bolehlah dianggap honeymoon kami walau bersama family...InsyaAllah akan ku post segala pic2 nanti di sana.. Langkawi...wait for us k...(apalak, Langkawi bukannye ade kaki pun nk lari dr kitorg)..Tata...


*
hr tu aku dh janji utk upload pic kami ketika mkn2 dirumah sewaku di banting..Hmm masih terasa malas untuk post somes of the pic..Be patient ok..kan ku upload juan nanti..

*
hmm bosan tul dh ujung tahun..xde kelas untuk diajar..xde kelas untuk dibebel..keje plak x banyak..80% duk goyang kaki.. AKIBATNYA---> laptop ku bawa untuk melayari internet
Post a Comment