Post Terkini

Wednesday, October 7, 2009

Makan2 dirumah kami

Kami??? sape kami tu? aku ngan husband or kawan2... Hmm mlm td buat mkn kecil2an kat umah sewa aku.. Oleh kerana skrg hr bekerja, so of course la kat umah sewa aku ngan kengkawan.. agak meriah jugak la mlm td.. even x ramai yg kami jemput tp penuh jugakla rumah sewa aku..blh jugak dikatakan reunion kecik utk aku n kak fatim(housemate aku) ngan kwn2 USM kitorg yg dpt posting kat area kuala langat ni.. wanna to see the pic?? coming soon.....
***heheh kalo aku rajin ler

emm suamiku ade gak request utk buat mkn2 for his fren tp aku xmaula..yela balik sana cuma sabtu ahad so better aku spend sabtu ahad tu hanya utk dia..tul tak?? nanti kalo dh duk sama akan dipertimbangkan dengan jayanye.. xpe kan bang??? hehe

Post a Comment