Post Terkini

Wednesday, January 20, 2010

Akhirnye...

Fuhhhh......akhirnye dpt gak melepaskan lelah kat dlm blog ni... Tp jgn ingat sume keje dh siap.. Hmm selaku guru data yg jadual nye 24 time dn bukan 16 yg sepatutnye untuk guru data amatlah x sempat untuk mengupdate info2 terkini student.. Hmm balik kul 2 terus melepek.. pastu konon2 nak tdo sekejap terus lajak 6.30 ptg.. rutin aktiviti mlm setakat persekolahan bermula ni mesti g kedai fotostat disbbkan machine photostat kat sek yg xberfungsi...Dengan hal2 buku teks pelajar yg stil x settle2 disbbkan dak2 kelas dpt cuti sesuka hati diorg je nk dtg sek.. abis delay satu keje..blum kira lg dgn cikgu2 yg berbagai2 alasan xdpt nk anta borg smm esp cikgu ting 1... bosan tulllll..
Dan hari ni ku telah memarahi budak2 4 setia yg terus mcm kna serang garuda.. padan muka korg..memekak lg time mengajar.. kalo paham x pela, ini hmm lebih ckp dr paham.. huhu dan sebenarnye aku jugak agak terkejut dgn pencapaian aku marah pelajar.. but one thing that im very sure this year is... im very kerek nk mampus...huhu padan muka korg..mentang2 thn lepas aku sporting, nk pijak kepala la konon.. harap maaf ye pelajar2 ku sekalian.. tahun ni xde bg muka..korg dh form 4..please take serious on ur study..
k.. itu saja untuk kali ini..oppsss lupalak, ku rasa vokalku semakin cemerlang tahun ni..huhu...


**** bahasa ku agak celaru this entry****
Post a Comment