Post Terkini

Monday, September 12, 2011

Kawen en Rashid

owhhhh..entry ini sudah berabuk..sebelum puasa lagi..pic pun sampai dah nk berkulat..sorila blog, nk update tapi malas betul nak upload gambar..sudahnye berbulan2 le tersimpan kat memory card. pic kat bawah ni masa kami pergi majlis kawen coursemate en suami kat utm, en rashid..sume2 dalam pic kat bawah ni adalah coursemate en suami kecuali wife en rashid n me..

tengokla aksi2 member2 en suami.. seronok kan..tp aku x reti plak nak gile2 ngan diorg.. walau dh selalu jumpa tp malu tetap malu.. al maklumla en suami dapat isteri lambat mesra ngan orang. minta maaf ye abg..huhu

Post a Comment