Post Terkini

Monday, May 7, 2012

pujaan hatiku

Window shopping.. Hmmm mmg x boleh blahh.. X reti apa yg nk di 'window' kan.. Sudahnye haruslah cuci mata tgk port kegemaran.. Yee.. Pilih kekasih hati n then minta en suami tolong snap sekeping dua gambar.. Sng nak target berapa yg harus di simpan atau dianngarkan belanjawan.. Huhu penting ni.. Mmg dah aim dari dulu nak beli yg besar2.. Sng kalau mood memasak dtg plus dpt la disusun segala benda dengan tupperware..
See harga dia pun cantikkan..huhu nasibla.. Angan2 tu penting..angan2 tu boleh jadi kenyataan kalau direalisasikan.. Skrg di mmg tgh2 survey2 barang kelengkapan rumah.. Almaklumlah tahun depan InsyaAllah masuk rumah baru.. So brg2 lama cadangnye tinggalkan je kat rumah skrg.. Sewakan terus.. Lebih kurang tahun depan kna start balik la memenuhkan perkakasan rumah.. Lgpun brg2 kt rumah skrg lebih kepada asal ada je.. so kalau boleh nk la yg betul2 bila masuk rumah baru nanti kan.. Kla, peti sejuk dah survey, pasni survey oven plak.. Yg penting xla semahal peti sejuk tu kan...
Post a Comment