Post Terkini

Sunday, May 20, 2012

perasaan saya..

ni entry meluah perasaan.. Jarang kot nak luah2 dlm blog ni.. For the first time, sangat2 selesa bila berjumpa dengan orang yang tidak dikenali.. Alkisah td berjumpa ngan ex-schoolmate en hubby... So my senior gak la.. Tp x sure la either dia kenal me or not.. But i know him cuma x tau nama.. So pendekkan cerita borak2 ngan wife dia.. cikgu jugak rupanya.. Anak dah dua pun.. Tahun depan yg sulung darjah satu..huhu bestnye... Hmm berbalik pada topik, rasanya diala individu pertama yang x dikenali sgt2 behave orangnya.. Tanya pasal anak, bila kata belum ada lagi.. Terus sambungan dia, xpela belum ada rezeki lagi. Fullstop n terus masuk topik lain.. X macam sesetengah orang, tanya berapa org anak, bila kata belum ada tanya merancang ke, pastu sambung lagi tanya mcm2.. Pastu cerita juga kawan dia pun ada yg lambat dapat anak.. Macam2 la..padahal baru first time kot jumpa..lainlah kalau member dah kenal, itu lain cerita.. Tp ada gak yg mmg xe insurans kan... Hmmm kepada org2 sebegini, korang ni x baik tau..x sensitif langsung bende2 mcm ni., ingat kitorg golongan ttc ni xnak anak ke.. Ingat kalau labur even 1 juta kat hospital tu esok boleh terus dapat ke? Selagi Allah kata belum sampai masanya, maka belumlah.. So kami ni berusaha dan terus berusaha.. Menanti dan terus menanti.. Huhu ingat x rindu ke? Anak buah pun x sama dengan anak sendiri tau..lagi2 kalau en suami g study sabtu ahad lagi x keruan rasanya. Ok dah abis luahan perasaan..biar sket je yg diluah kang tulis banyak2 ada plak yang menyampah.. Alamak, lupa plak nak tanya nama wife member hubby tadi.. Baru jumpa, tp sgt selesa dengan dia:-) Hmm skrg ni menyibukkan diri dengan hobi baru.. Tp memerlukan kos yang tinggi.. So 4 bulan sekali baru leh join.. Sekali buat mmg ketagih sungguh la.. Ok tamat
Post a Comment