Post Terkini

Sunday, June 10, 2012

I city shah alam

Hari khamis lepas sekali lagi kaki ni melangkah ke i-city shah alam.. Lebih setahun la jugak tak jejak kaki di sini.. So far dah ada penambah baikan.. Kawasan parking dah pun di tar..dah ada autopay station.. Dah byk game.. Mcm funfair la..yg paling best kurang panas..maybe sebab org kurang n lampu pun banyak diorg x pasang.. Maybe sebab weekdays so nk jimat kos la kot.. Game pun x banyak buka.. Sebenarnya teringin nak masuk diorg punya snow world tu.. Tengok kat info harga rm12 sekali masuk..punyala excited.. Sekali bila baca betul2 rm12 tu utk rombongan sekolah je..mmg hampeh..harga standard kalau x silap rm 30++.. X ingat dah..tp mmg x berbaloi langsung.. MAHAL GILERRRRR... Mmg x berbaloi sungguh untuk melaburkan duit..huhu..so jalan2 sajela kat sana..opps lupa nak gtau, milo ais dekat kedai ala2 mamak rm 4 tau..sgt2 mahal dengan milo yg seperti susu tumpah..manis giler.. Sib baik kongsi, tp kongsi pun x abis punn.. So layankan jela pic kitorang ni..owhh ya en suami tak ikut..dia g main badminton.
Post a Comment