Post Terkini

Monday, September 24, 2012

ppas seksyen 13

entry yang dah berkurun dah ni... tapi tetap nak tulis gak..biasala kalau bahan banyak pun tp penyakit m menguasai mmg tak jadi kerja la kan.. alkisah, masa syawal hari tu teman en suami g ppas kat seksyen 13 nun..pada sesape yang tak tau ppas ni perpustakaan yang paling cantik dan paling best pernah aku jumpa.. kalau sesapa yg ada anak tu leh la bawa anak g sini..ada level tuk kanak2..dalam tu bebudak ni nak main boleh, baca buku boleh, tengok tv sambil golek2 pun boleh..

kalau bahagian dewasa of coz ler environment tuk study kat.. mmg confirm kalau masuk semangat study korang membuak2.. agak2 bosan leh la tgk 3d movie untuk 10 minit..

tp sorryla,  pic2 kt dalam library aku tak tepek pun..sebab tak amik pun gambar..  tp kalau korg google confirm jumpa pic2 ppas yang sgt best..owhh kalau agak2 nak bina badan atau senam pun kat sini ada gym tau..

tapi motif sebenar entry ni nak menunjuk pic 2 kami berlatar belakangkan tasik kat ppas tu...:)

bersama en khairul...secocok tak kami dengan baju kain pelekat..hehe semangat ni..almaklumlah pastu nak beropen house ke rumah member sekolah..

ngan along n aisy.. along nak ikut g open house..teringin nak makan nasi impit ngan kuah kacang katanya.aisy plak kami import dari sg buloh..
ok..sebelum bertolak ke open house..amik pic ngan aisy plak..


Post a Comment