Post Terkini

Wednesday, April 2, 2014

Program Lat Ta Li Lat anjuran MBSA

Tempat : SMK Seksyen 9
Tarikh  : 15 Mac 2014
Program : Lat Ta Li Lat

Program anjuran MBSA..  Pengisian yang menarik.. Tapi sayangnya diadakan ketika musim jerebu menjadi salah satu faktor tak berapa ramai yang datang kot. Kenapa nama lat ta li lat?? sebab aktiviti2 adalah berdasarkan sukan rakyat. Ada juga acara talentime.. Sepatutnya sukan rakyat diadakan di padang and talentime di dewan tapi memandangkan cuaca pun membahayakan so semuanya diadakan di dewan.. Bukan serentak ye, haruslah sukan rakyat terlebih dulu.. Huhu natijahnye??? Kami kena balik lambat laaaa...Waaaa.. Tapi xpe, dah lepas dah pun..
Waktu pagi.. Jerebu masih bersisa pagi ni.. Tapi kurang dari semalam.. Alhamdulillah sebab Allah turunkan hujan malam tadi.. Budak2 tengah di warm up ngan gian bubble.. Punya la banyak bubble tp yang dapat dicapture camera aku cuma seketul je.. huhu jadila kan sebagai bukti giant bubble memang ada

giant bubble
See.. Matahari dah menunjukkan sinarnya.. Kedudukan giant bubble pun dah berubah.. Cari tempat yang lebih redup sket.


Budak2 tengah riang bermain.. Jeles gila aku.. Kalau ada anak leh tumpang main sekali.. Kalau nak main sorang2 nampak sangat budak2 nye.. Hahaha.. korang yang ada anak tak yah tipula.. Diakui oleh rakan aku sendiri ok.. kadang2 yang lebih excited nak main bukan anak, tapi mak atau ayah.. Tul tak?? baik ngaku cepat..hehehe


Ini dari sekolah lain. Jemputan dari MBSA.. Maybe nak buat persembahan kot. Tak pun join sukan rakyat.
mbsa
Gerai2 jualan. Lengang je kan..  Masa ni masing2 ngah sibuk prepare jualan.. Awal lagi ni, memang lengang sangatla..
Mana game nye, mana talentime nye.. Sorila geng.. Sebab aku pun x kemana.. Hanya duk menjaga gerai aiskrim. Nak cari dana untuk lab Ictl sekolah.. Ada yang nk menderma kah?? Aktiviti semua kat dewan. Malas nak menjenguk..Owhh artis pun ada datang tau.. kumpulan forteen.. Alaaa.. yang ahlinye Izzue Islam tu.. Kenal tak?? tak kenal sudah.. malas aku nak perkenalkan.. Teringin gak nak rasa excited macam budak2 ni.. tp tak datang plak rasa excited tu..Hahaha.. tp izzue nye xde pun.. busy berlakon kot..
Dalam kul satu apa lagi..  Cha alif ba wau ta ....  penat sungguh.. tp sempat la shopping baju dua pasang kat PAS.. balik rumah solat, tdoooooooooooo...
Post a Comment