Post Terkini

Monday, August 18, 2014

# Edisi Khas 3 : Raya punya cerita..

Raya pertama..
Agenda macam biasa.. Makan-makan, sembahyang raya, sesi bermaafan dan duit raya.. Yang best pulak tu, ada pop kuiz.. sape dapat jawab dapat duit raya...rezeki masing2 la sape yg nilainye tinggi dalam sampul tu. Aku??? hahaha.. xde ong la.. rm1 saje..tapi itupun rezeki kan..Alhamdulillah..dan yang paling havoc sekali haruslah sesi bergambar. settle bergambar, ziarah kubur arwah apak n mak..then pas tu terus ke rumah sedara mara.. sampai kul 11 mlm lebih kurang..  fenaattttttt...

Jom kite layan gambar plak...



Sebahagian dari ahli rombongan untuk ke masjid
Ada yang berkenan?? Oppss.. yg warna cream tu sekolah lagi ye.. yang biru still single but not avaiable plak..
Jejak kasih en hubby ngan kawan sepermainan
Sesi bermaafan.... 





 Potrait family.. say cheesseeeeeeeeeeee


Family Pak Tam
Family Pak Long
Family Uteh
Family Acik
Family Bang Man
Tuan tanah
Keluarga besar kami
Lepas bergambar  macam biasa aktiviti rutin, melawat sedara mara..  balik malam apalagi..membakar mercun pula la.. tengok la gambar bawah ni.. selamba badak je laki I ngan tak tukar baju main mercun.. Haishhh dalam hati,"aduiii bang, kang belubang baju tu nanti"...
Tp Alhamdulillah..xde cacat cela..

Ceria nye tok laki aku
Yeayyyy...abis dah cerita raya pertama... Besttttt gilerrrrrrr...

Post a Comment