Post Terkini

Thursday, September 8, 2016

Mini Office

Yeayyy.. Akhirnya kau... dapatlah menambah aksesori kat rumah. dah bermeja dah makmal kat rumah tu... Mehh nak tunjuk sikit...

Ikea
Fasa 1
Ikea
Fasa 2
Yeayy.. siap dah
Beli dari Ikea.. Tapi I is malas nak ke Ikea.. Mujur ada kawan amik service beli brg Ikea.. Tambah duit service ngan delivery je la.. Oklah kan daripada aku nak menghadap jem tanpa roti ke sana.. First time beli perabot Ikea ni aku memang puas hati la.. Kemas gila kayu dia.. Memang x sama la ngan kabinet tv aku hari tu.. So bertukang dari jam 12.00 pm sampi la 1 lebih.. Lega dah siap..

So lepas ni nak beli rak buku plak.. Nak letak buku aku yang melambak tu.. Semuanya masih dlm kotak lagi.. Nak buang sayang.. Nak bagi orang pun sayang juga..heheh.. Membeli rak ni pun kemain lama nak nunggu ongkos nye.. Pas ni nak plan cuti2 Malaysia plak..duit juga tu..heheh...

Oklah itu je ceritanya.. nak tunjuk pic penuh nanti x cantik plak ghupenya sbb dah macam stor.. Ok stop sini..ada masa , ada rajin aku up story lagi..

**lama dah x menulis..tunggang langgang ayat aku..
Post a Comment