Post Terkini

Sunday, October 2, 2016

Warga kerja SMKS9 sesi petang

SMK Seksyen 9
Kami guru-guru ceria
Assalamualaikum.. Weehuuu..  Sesi penggambaran 2-3 bulan lepas untuk Album Sinar.. Tahun ni dah xde Majalah Sinar dah.. Dah tukar konsep pada Album Sinar.. So secara automatik akupun dah terkeluar dari jawatankuasa.. Hehehe..

So nak tunjuk inilah kami2 di  sesi petang.. First time gambar gini kat Seksyen 9.. Selalu gambar sengsorang je.. Ni gambar free style kami. Mcm mana dalam gambar gitu jugak la kalau waktu keje.. Sorang stress ada sorang tolong cool down kan.. tp ada la sesat 1-2 yg x boleh nak control.. tp kami ok je.. Sbb dah lali katanya.. Yang best2 lebih dari 1-2 kot..

Bila bekerja dikelilingi kawan2 yang sentiasa menyokong ni rasa takut je nak bertukar tempat keje..Tp untuk prestasi kerja yang baik..pendapat aku kena juga tukar angin..keluar dari comfort zone.. cuba angin yang baru..

Kalau nak senaraikan kebaikan diorang ni byk sgt2 lah.. Tp yang penting kerjasama.. Masing2 saling melengkapkan antara satu sama lain.. Itu yang terbaik.. Sayang kakak2, adik2 ketat2...

#Tuan Haji nak pindah dah.. Mood sedih sbb tuan haji ibarat abah ku..
Post a Comment