Post Terkini

Thursday, November 9, 2017

Stress stress go away

Update laju-laju...
Sekarang ni musim gawat..
Cikgu-cikgu tengah pulun kerja..
Saat-saat ni kerjasama sangat perlu.
Kena tolong-menolong, jangan pentingkan diri je..

Masa ni juga pengorbanan wang dan tenaga sangat perlu..
Kena print report yang melambak2.
Nak cepat printla kat rumah..
Abaikan tentang RM. 
Yang penting kerja siap.


So cikgu cikgu tak mau stress stress.
Relax-relax sudah..
Alhamdulillah ..
Marking paper settle..
Key in SAPS settle..
Print PBS F1 settle..

PAJSK on the way
PBS F2 belum berjaya menembusi komputer nan sebuah
Grafik editing bakal menyusul
Filing HEM bakal menyusul
Pelan strategik bakal menyusul
Apa lagi ye???

Cuti sekolah??? Yeayyyyy. Hip hip hooray...

Owhh lupa nak promote.. StressAway.. Sesuai sangat untuk yang selalu stress baru nak belajar mencintai Essential Oil..

Retail price : RM186
Special price??  Please contact me 0192846907

Alhamdulillah ... me is happy2 je.. Sebab dah selalu sangat bau-bau EO yang best ni.. Cuma yang tak best bila ada sikap yang pentingkan diri sendiri.

Nahh lagu untuk para cikgu semua.


Stress stress go away
come again another
Teachers want to work
stress stress go away
Post a Comment