Post Terkini

Tuesday, December 8, 2009

Majlis perkahwinan Siti Norbaya & Megat Sharifudin

5 Dis 09: Majlis perkahwinan Siti Norbaya @ Baie telahpun selamat diadakan.. Alhamdulillah ade jugak kesempatan aku untuk menghadiri majlis kawen kengkawan Agama 2 dulu.. Biasela sbb en suami ku mempunyai mase yg terhad coz smbg study jd sgtlah sukar utk kitorg menghadirkan diri ke majlis kawen kengkawan lain even dekat area Selangor n KL pun sukar utk kami memenuhi jemputan.. So pada kengkawan yg mengenali tuan empunya bdn bolehla layan mata tgk wajah manis pengantin kite ni..Daaa...

Menyambut ketibaan si pria

Berarak ke pelamin

Kek perkahwinan

Upacara suap menyuap( hehe mcm suap anak la plak)

Kami...
** tiade dlm gambar (Shim n Aziah)
Post a Comment