Post Terkini

Wednesday, December 23, 2009

Honeymoon @ Cameron Highland **update**

23 Dis :
Yeahhhh... Akhirnya dapat gak bercuti berdua2an bersama en suami tersayang.. Dan akhirnya dapat gak menjejak kaki ke sini..(punyela jakun, x pnh sampai) .. Kami bertolak dr puchong kul 6.45 am n sampai dlm 11.30 am dan terus menuju ke destinasi kami, Cameronian Inn...

Bergambar di depan Cameronian Inn

Huhu sgt happy smpi sini.. After check-inn n tgk bilik terus memulakan perjalanan semula..Destinasi?? mengikut sahaja haluan roda kereta kami..(krn kami berdua baru 1st time jln kesini) Sebelum tu singgah mkn kat gerai tepi jln sebelah agro bnk.. En suami order sup tulang n nasi putih dan aku mee sup.. Aku beri 4/5 star..Kesejukan suhu kat sini dpt dikawal sbb mkn sup yg pedas.. Tp mmg sedap...Kemudian terus ke Big Red Strawberry Farm.. Huhu tp agak kecewa kerana buah strawberry langsung x ade ( Dh abis kena petik).. Yg ade cuma sayur2 yg menggebu..Geram je tgk..Terus je lupa pasal strawberry tu.

Tgkla tu.. suburkan sayur2 ni.. Buat salad sedap..
Bersama en suami...
Tomato yg menyala
Menu kami di sana
i..Pancake
ii.waffle
iii.strawberry milkshake

Di bawah ni adalah destinasi kami esok..Saje amik pakej ni..
Sng sket nk kenal tempat.. Agak2 x puas pegi so ptg tu akan singgah lagi..



Dh abis utk hr ni... En Suami ajak balik sbb dia ngantuk..sabo jelaa.. So aku apa lg terus je meng'update' blog ku ini..

24 Dis:
Hari ni hari ulangtahun kami..Bangun2 tdo terus wish happy anniversary kat dia..Hehe pastu terus siap2 g mandi..Menggigil jugakla..Sib baik ade water heater.. Kul 8.40 kuar bilik n tepat 8.45 kitorg nye tourist guide sampai.. So kat bawah ni aksi2 kami ek..

View dr atas Rose Centre

Me
We r best friend
Sukanye dia..Konon2 farmville dia latu
Ladang BOH
Butterfly garden
Suamiku & si rama-rama
Bharat Cameron Valley
Suka pic ni
Post a Comment