Post Terkini

Thursday, December 31, 2009

Hmm dh lewat sudah..

Esok ade meeting kt sekolah..Tp aku masih di sini..kt puchong lg.. en suami kata td nk hantar awal..tp pas dia layan ladang dia kat fb kata penat plak..padahal dia yg beriya2 nk anta mlm ni..huhu empunye bdn x kisah..balik pg2 esok pun xpe.lgpun meeting stat kul 10 n mlm ni dpt la tido sekatil.. tp sian kat dia la plak esok..dr puchong-banting-pj..x ke penat tu..dengan nk tempuh jam nye lg.. tp xpela, kalo dia sanggup i pun x kisah..hmm, sat g nk try kejut, kalo dia nk hanta okla..tp kalo x, dptla tido sesama mlm ni..heheh..

Lately suka sgt nk menulis kt blog ni..myb sbb xde keje kot..duk umah, menjadi suri rumah sepenuh masa dan menjadi assistant en suami menguruskan ldg dia kat fb.. huhu skrg dia tgh bersaing ngan member2 kilang dia..so apa lg layankan aje..menyokong dengan sepenuh hati..balik keje terus je tanye.."ladang abg ok?"... Kecik dh bape? (kecik ialah panggilan utk member dia yg merupakan saingan terdekat dlm game ni).. Kalo dia kat kilang, tpon semata2 nk tanye.."ladang abg dh harvest?"..hehe sampai rase mcm mempunyai ladang realiti plak..huhu..tp xpe, selagi ade mase ni kite enjoy dulu,, nanti dh ade baby kang x bolehla lg nak ikutkan perangai kami yg kebudak2an ni..hehe myb sbb tula xde rezeki lg.. perangai masih x matang..

Hmm td merempit ngan en suami..huhu setelah setahun asyik naik kereta je..syoknyeeeeeee..huhu rase mcm mase bercinta2 dulu..(skrg pun masih bercinta jugak ye)..hehe lepas ni bolehla beronggeng ngan en suami naik motor..x payah naik kete..mcm mase zaman muda2 dulu..oppss skrg pun masih muda lg tau..n budget kami jugak dptla dikurgkan...kalo tak setiap bulan kna kuar duit utk kete..iyela, g keje naik kete, dengan tol lagi, duit minyak lg..ayoyo banyak tu...duit tol dah rm3.2 pegi balik..seminggu dah bape? kalo sebulan?? mau x pengsan..dengan duit minyak lg..tu blum kira nak ngantar isteri kesayangan balik banting lg..hehe tp xpe, bersusah2 dahulu, bersenang2 kemudian.. so thn ni blhla bersenang2 kan.InsyaAllah.. moga2 adela rezekinye nanti..

kla, nk mengejutkan en suami...tata titi tutu
Post a Comment