Post Terkini

Sunday, November 25, 2012

Aduhai kelinci ku sayang

Kelinci ku kena sondol.. Alkisah nak jumpa member kat seksyen 8. First time plak tu kuar rumah dengan izin hari sabtu tanpa encik suami.. Tapi malang memang tak berbau.. kalau berbau memang tak jadila kan.. kelinci kesayangan kena sondol ngan lori hantu..
mujur ramai yang membantu, mujur si drebar tu pun bagi kerjasama..admit silap dia..so problem settle dan terus ke balai polis..alhamdulillah  hmm sebenarnya memang dah nampak pun lori tu laju start sebelum kpj shah alam lagi.. tp dah kata malang tak berbau mmg tak sangka la dapat ciuman kasih sayang kan..
apa yang penting, dengan kerjasama baik dari drebar tersebut so tak perlu guna duit sendiri atau insurans sendiri..dapat claim insuran lori tersebut...yesss
dan dapat jugak jadi orang sakit kepala teleng, badan sakit untuk beberapa hari..memang azab la.. kesimpulannya, berhati2 macam mana pun, kalau dah nak kena, kena jugak... kesimpulan en suami pulak, lain kali jgn suka bergurau benda mcm ni, kan dah kena padan muka..dushhhh, kena sebijik.. hehehe..ala, sekali je kot gurau nye..janji pas ni  tak buat lagi :)
Post a Comment