Post Terkini

Wednesday, March 25, 2015

Ngedate ngan gangster kampung dusun

Ok nak cerita ni.. Cerita pun dah lama sangat.. Kejadian berlaku masa Chinese New Year hari tu.. Alhamdulillah dapat gak jumpa ngan gangster Kg Dusun aka admin group Endosisters Malaysia.. Kenal?? Serius kau, aku memang tak pernah jumpa.. Setakat kenal2 dalam wassup je.. Gurau-gurau pun dalam wassup.. Plus aku ni pun tak berapa mudah nak mesra dengan orang baru kenal.

Tapi.....  group ni memang terhebat la. Plus , kami mungkin tak mengenali.. tapi kami lalui cerita yang sama.. Cerita seorang wanita kental... Wakakaka..kental ker? Sebab itu, sanggup aku pujuk tok laki datang JB.. and thanks to him.. Layankan juga permintaan bini dia ni.. Ada tiga sebab aku datang sini.. Pertama of coz nak jumpa otai Endosisters.. Kedua nak mengurut. Ketiga sambil menyelam minum air.. jom jalan2.. dan keempat.. nak makan PEPES... oppss empat sebab rupanya..hehe.. 

Dug dag dug dag jantung aku tau.. iyela nak jumpa gangster kan... Garang ke apa ke?? Cuak betul.. Tapi cekalkan hati la.. Haha sesat2 jugaklah kami  masa first time.. Owhh memula jumpa kat kedai otai je...owhh lupa plak nak perkenalkan... Namanye K. Mimi.. Hahaha sesat barat jugakla nak cari kedai K.Mimi.. Kebetulan kak mimi jual Pepes ngan Char Kuey Teow... I likeeee.. So memang set kat dalam kepala nak makan dua2 tu.. Laki i pun sama..Char Kuey Teow sebab memang kitorg suka nak makan n pepes nak cuba keenakan yang duk hangat diperkatakan geng endosister JB..

Tp sayang masa tu kedai dia x bukak lagi.. So makan je la kat kedai lain.. Makan mee bandung...Nyum nyum nyum...sedapp lagi... Memang best JB ni..Hehe.. Pas makan kak mimi pun sampai n zassss terus ke rumah dia..

Malam keesokannya  dapat gak makan masakan k.mimi..Hik hik... Tu yg dalam bekas tu pepes.. Ala2 otak-otak. Tapi yang   ni lagi sedap but my hubby don't like.. Alasannye... alahaiiii..sebab pedas je kot...
Kemain happy je cik abang ku ni..
Inilah k.mimi ku... Garang tak kalau tengok??? Hahaha tak langsung ok.. Sangat lemah lembut..ayu gitu..  Walau baru jumpa dah rasa cam lama kenal.. Nak balik pun sedih.. Sayang k.mimi ketat2.. 
Cukup 3 hari kembalilah kami ke Shah Alam.. Thanks to anak buah ku angah, sebab sudi tumpangkan kami.. Jimat duit hotel...Hehe..Kak mimi nanti umah dah siap saya calling2 ye.. 
Post a Comment