Post Terkini

Friday, August 30, 2013

17/08/2013

tajuk entry mesti tulis tarikh.. sebab sepanjang syawal ni jadual penuh dengan open house dan kenduri kahwin..

so untuk tarikh ni kami ada  2 majlis kahwin, satu open house..  so seawal 11.oo pagi keluar rumah menuju ke KL menghadiri majlis perkahwinan nik khairul kawan en hubby.. tapi masa kami datang, pengantin belum siap lagi.. masih diandam  dan disiapkan.. dan untuk menunjukkan betapa kecilnye dunia, berjumpa plak dengan bekas penghulu masa DPLI kat usm dulu.. si Yasier.. ntah kenal aku ke ntah tidak... tp disebabkan excited terjumpa ex-classmate tegur jugaklah.. say hye pastu zasss patah balik ke shah alam...
door gift dari family nik khairul... semoga berbahagia ke akhir hayat.. InsyaAllah
 kemudian kami ke monterez golf & country club pulak.. menghadiri majlis perkahwinan fazrul dan isteri.. tahniah kepada kedua2 pasangan.. opss lupak plak kedua2 majlis ni kawan kepada en suami.. aku menyibuk saje
ini la gambar terbaik yang dicapture en suami...
door gift dari majlis fazrul
 selesai majlis tgk jam masih awal lagi.. rumah kak lang start pukul 4 pm.. so telefon cik yum yang kebetulan rumah nye dekat ngan monterez club.. tapi rupanya dia pun otw nak ke puchong, rumah k.ija.. so terus gerak rumah k.lang.. atleast dapat lama sket ngan izz..

menu rumah k.lang.. nasi kabsah.. yang untuk ayam
yang ni plak kambing.. sekali gaul dalam nasi.. testimoni?? sgt sedappp... mmg terbaiklah kak lang masak..
our son.. izz zarkashi..sebab dah ckp dr dalam perut kan.. so en hubby sayang sgt dengan izz.. lagi2 izz pun suka sgt ngan abi dia..
aku ngan my sis.. nak kawen bulan 2 tahun depan ni

abang izzul cium izz.. nak berlatih jadi abang ye izzul.. nanti jgn dera adik ye
abis rumah kak lang.. pas maghrib gerak ke rumah cik yum.. lepak2 jam dalam kul 11 gerak balik semula ke s.alam.. mandi2 pastu zzzzz... mmg penat sungguhla
Post a Comment