Post Terkini

Monday, August 26, 2013

Sawadikap kap kun krap

Ini cerita sebelum puasa lagi.. kalau x silap 1 week before  ramadhan.. membawa kawan hubby berjalan2 di selangor..  waktu pagi aku x dpt join sbb ada karnival kokurikulum kat sekolah.. so, abis je event teruk en hubby jemput.. masuk2 rupa2nya ada 2 orang warga thai.. yang sorang aku kenal la.. sorang lagi x pernah kenal... so, ajak en suami bawa diorg makan cendol kat seksyen 9.. layann je jela.. sebab mmg masa tu haus giler.. x menahan.. maklumlah event start  dari kul 8.00 pg.. kul 7.30 dah terpacak kat sekolah smpilah kul 3.30 lebih kurang.. mmg mantoplah kan... so lepas minum cendol terus jalan2 pergi ke ikea.. konon2 nak bawa makan meatball yang sangat glamer kononnya.. padahal tukang bawa pun x pernah rasa lagi..hehehe.. owhh sebelum tu diorg g 3d museum kat i-city.. jeles owhh..aku pun x pernah smpi


art, en hubby dan smacha

kamcing gile diorg berdua ni..  part yang paling best pergi ikea ni smacha yang tunjuk jalan.. hahaha.. bikin malu je.. smpi smacha kata patut dia yg jadi org malaysia..heheh

meatball ikea.. punyala terkejut smacha tgk..  dia cakap the longest queue in the world.. hahaha.. kitorg tanya kat thailand ada ke tidak.. tp dia kata dia x pernah beli pun.. iyelaa, sana susah sikit nak makan.. dikhuatiri non-halal.. opps lupa plak.. smacha ni muslim. art kristian.. sebab tu en suami boleh kamcing dengan smacha.. sbb masa pergi thailand, dia la yang bawa pergi kedai makan yang halal.. sebab kat bangkok katanya susah sket nak cari halal food.. tp berdasarkan testimoni art, dia kata meatball ikea ni fresh..dagingnye pun manis.. so sedaplah kan.. kami?? means aku ngan en hubby rasa.. sos dia yg sedap.. lagi2 bila combine ngan sos strawberry.. alhamdulillah kenyang..

lepas tu pergi mana?? hantar diorg balik hotel la.. esoknye bawa makan mee bandung kat seksyen 7 plak..  balik rumah, mandi2 terus zzzzzzzzzzzz...



Post a Comment